ODMENJSKA VODA

„Odmenjsku vodu” koriste mnogi u cilju lečenja i prevencije širokog spektra bolesti.

Odmenjska voda na svom putu do površine zemlje prolazi kroz stene vulkanskog porekla iz kojih crpi najkvalitetnije i najneophodnije minerale i oligoelemente potrebne čoveku. „Odmenjsku vodu” koriste mnogi u cilju lečenja i prevencije širokog spektra bolesti. Zahvaljujući niskom suvom ostatku, izuzetnom balansu minerala i povišenoj alkalnosti od pH 8,1 poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo.

Izuzetno blagotvorno deluje kod:

bolesti bubrega i urinarnih puteva, hronične infekcije bubrega, infekcije urinarnih puteva i prostate, kamena u bubregu, kao i stanja posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnom traktu kod bolesti organa za varenje, kožnih bolesti kao i urinarnih infekcija, što je i zvanično potvrdjeno na Medicinskom fakultetu – odseku za balneoklimatologiju. U svom jedinstvenom mineralnom sastavu „Odmenjska voda“ u značajnim količinama sadrži selen – redak oligoelement koji je izuzetan antioksidans, dok sadržaj prirodnog u vodi rastvorenog kiseonika u količini od 10,5mg/l vode stavlja je na prvo mesto po količini kiseonika.
Zbog svog niskog procenta natrijuma mogu je piti i osobe kojima je zabranjen unos kuhinjske soli kao i osobe sa povišenim krvnim pritiskom.
Kod upotrebe „Odmenjske vode” ne moraju se menjati uobičajne životne navike. Osim u terapijske i preventivne svrhe „Odmenjska voda” se koristi
i kao izvrsna voda za piće jer izuzetno osvežava i vraća vitalnost organizmu.

Sastav:

pH vrednost ~8,1